Ismerkedj meg szervezőcsapatunk tagjaival. Tudtad, hogy ők az előkészítés és lebonyolítás folyamán önkéntes formában segítik céljaink elérését, munkájukért semmilyen anyagi juttatásban nem részesülnek?
A 2025-ös szervezőcsapat bemutatkozásainak feltöltése folyamatban van…
Antal Barnabás
Beszerzés

Barna Bertalan
Konyha

Sziasztok, Berci vagyok, és immáron harmadik alkalommal erősítem a TERMIK konyhás csapatát, idén sous-chefként. Nagyon megragadott a konyha légköre, hogy a legősibb erővel, a tűzzel főzünk. A füst sokat tud hozzáadni az étel ízéhez, szóval alig várom, hogy megtölthessem a hasatokat jobbnál jobb ételekkel.
Barta Zóra Boglárka
Táborvezető segítő

Sziasztok, Zóra vagyok, a REGIbe járok a 10 évfolyamra. Ez a tábor lesz nekem az ötödik TERMIK-em. Már tavaly is segítőként vettem részt a táborban, és nagyon élveztem. Idén családfő-segítő leszek Kolos mellett, nagyon várom már hiszen mindig is mami szerettem volna lenni :).
Barta Zsuzsanna
Szaki segítő
Bilej Kornélia
Szaki

Borgulya Gizella
Szaki
Bozó-Bódi Eszter
DSK / Program

Sziasztok! Eszti vagyok, 19 éves, a Regionális Waldorf Gimnáziumba járok. 9 éve járok zeneiskolába is, ahol fuvolázom és énekelek, szeretek a természetben lenni és sportolni. Ez lesz a 4. TERMIK-em, mint mindig most is a DSK csapatot erősítem. Nagyon várom már, hogy új élményekkel gazdagodjak a tábor által, remélem ti is ;)!
Bujtor Eszter
Családfő segítő
Eszter vagyok, a 10. évfolyamra járok a REGI-ben. Az idei lesz az 5. TERMIK Táborom. Táborozóként minden évben a nyaram legjobb élménye volt a tábor mert nagyon felszabadító a természet és az ottani közösség hangulata, tavaly óta már segítőként veszek részt. Idén családfő-segítő leszek Andrissal.
Buzás Viola
DSK / Infra segítő
Csermely Blanka
Családfő segítő

Dobos Balázs
Táborvezető

1991-ben születtem Budapesten, de néhány évig egy Tisza-menti kis faluban laktam. A természet iránti érdeklődésem ekkor kezdett kialakulni, és ezt számos szakköri foglalkozás, kirándulás, és táborozás tovább fokozta. 13 évig jártam a Gödöllői Waldorf Iskolába, tanultam társadalomtudományokat az ELTE-n, jelenleg pedig főállásban a Greenpeace Magyarországnál dolgozom, és társadalmi munkában a tábort is szervező Magonc Alapítvány elnöke vagyok. 2007/2008-ban osztálytársaimmal, barátaimmal alapítottuk a TERMIK Tábort, azóta minden évben hol családfőként, hol szakiként, hol pedig táborvezetőként vettem részt a táborban. Nem lesz ez máshogy 2025-ben sem, amikor – ismét – táborvezető leszek.
Dobos Gergő
Szaki

A TERMIK megalakulása óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal részt veszek a tábor körforgásában. A Gödöllői Waldorf Iskola tanulójaként ismerkedtem meg a Magonc munkásságával, az alapítvány által rendezett szakkörök nagyban meghatározták hétköznapjaimat. Élelmiszermérnökként végeztem, szabadidőmben szívesen járom a természetet, focizok, valamint főzőcskézek. Előző táborokban családfő, illetve szakács szerepkörben voltam jelen. Természetesen a 2025-ös TERMIK-et sem hagyom ki, ahol szakiként találkozhattok majd velem!
Erdős Emma
Táborvezető

Sziasztok! Emma vagyok, 18 éves és a Kölcsey Ferenc Gimnáziumba járok. Ez lesz az 5. TERMIK Táborom. Eddig családfő segítőként vettem részt, idén pedig táborvezető leszek. Már nagyon várom a tábort, ott találkozunk :).
Farkas A Máté
Konyha

Hellosztok! Máténak hívnak, 18 éves vagyok, és REGI-s diák. Az idei táborban először a konyhán próbálom ki magam, úgyhogy készítsétek a hasatokat ;). TERMIK-ben először 2020-ban voltam, szóval ez már az ötödik táborom. Szeretek biciklizni, úszni, falat mászni és persze kosarazni. Már nagyon várom a tábort, mert mindig nagy élmény!
Farkas Fruzsina
Konyha

Fruzsi vagyok, ‘őstermikes’, már több mint 10 táborban vettem részt, az elsőtől kezdve. Először táborozóként kezdtem, majd az éves során szinte az összes szerepben volt szerencsém kipróbálni magam. Voltam mami, szaki háromszor (élőhely, cselekvő környezetvédelem és táplálkozástan), táborvezető és konyhafőnök is. Idén ismét a konyhán fogtok megtalálni, a legfőbb célom, hogy finom és egészséges ételeket főzzünk az egész tábornak! Civil életemben egy fine dining étteremben vagyok sommelier (borokkal foglalkozó szakember), rengeteget főzök otthon és gyakran tartok lakásvacsorákat. Szeretek az erdőkben sétálni nagyokat és tanulni a természetről, ételekről vagy bármiről igazából. Már nagyon várom, hogy találkozzunk, idén gyűjtöttünk még pár receptet, amik garantáltan ízleni fognak! Puszi, Fruzsi
Vélemény, hozzászólás?